Haberler

Haberler

Kriptolar, Şeffaflık ve Güven Odak Noktasında Kalırsa Daha Güçlü Olacak

Ripple CEO'su, FTX Çöküşünden Sonra Kriptonun İyileşmesi Konusunda İyimser.

Ripple CEO'su, FTX Çöküşünden Sonra Kriptonun İyileşmesi Konusunda İyimser. Ripple Labs CEO'su Brad Garlinghouse Çarşamba günü, Ripple tarafından düzenlenen yıllık bir konferans olan Ripple Swell sırasında FTX'in çöküşünün ardından kripto endüstrisinin toparlanması hakkındaki görüşünü paylaştı.

Konferansta sahnede söylediklerini yineleyen Garlinghouse, tweet attı:

"Şeffaflık ve güvene odaklanmaya devam edersek, kripto para biriminin bundan dolayı daha güçlü olacağına kesinlikle inanıyorum. Ripple bu konuda liderliğini sürdürdü ve sürdürecek."

"Geçtiğimiz birkaç hafta içinde olan her şey göz önüne alındığında, kripto ve blockchain ile gerçek dünyadaki sorunları çözmek hakkında dürüst konuşmalar yapmak için şahsen bir araya gelmemiz daha da zorunlu hale geldi." diye bir takip tweet'inde yazdı.


Kaynak: bitcoin.com
Anahtar Kelimeler: bitcoin, ftx, ripple, xrp, kripto, blockchain

Risk Açıklaması: Kriptogezgini.com’da yer alan yazılar, analizler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptogezgini.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptogezgini.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptogezgini.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptogezgini.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptogezgini.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptogezgini.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptogezgini.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptogezgini.com’un haber içerikleri izinsiz alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.