Bitcoin

Bitcoin

İşte Bu Hafta Bitcoin, SHIB ve Altcoinleri Etkileyecek 5 Şey!

Bitcoin (BTC), ABD piyasalarının Jackson Hole bozgunundan sonra yokuş aşağı ilerlemeye devam ediyor...

Bitcoin (BTC), ABD piyasalarının Jackson Hole bozgunundan sonra yokuş aşağı ilerlemeye devam ediyor. FED enflasyon görünümüne ilişkin şahin yorumlarını Jackson Hole’da güçlendirdi. Bunun ardından, kripto paralra gibi risk varlıkları piyasa genelinde büyük tasfiyeler gördü. Üzerinden süre geçmesine rağmen, Jackson Hole’un etktileri kripto para pazarını sallamayı sürdürüyor.

Oldukça az fiyat değişikliği gördüğümüz hafta sonu, piyasayı iyileştirmek için ortaya bir şey koymadı. Böylece, BTC fiyat hareketi 20.000 doların altındaki alanlara odaklanmaya geri döndü. Bunu yaparken, birden fazla haftadır devam eden yükseliş, etkili bir şekilde ortadan kalktı. Bu nedenle analistler, Haziran ayında görülen makro düşük seviyelerin yeniden test edilmesini bekliyor.

Bu hafta Bitcoin, SHIB ve altcoinlerde beklenen gelişmeler
Eylül’deki faiz artırımı kararına kadar FED ile ilgili her şey sakin duruyor. Ancak, jeopolitik belirsizlik ve durgunluk devam ederken, enflasyon Avrupa’da artmaya devam ediyor. Bununla birlikte, geçen hafta olduğu gibi Bitcoin, temelde esnek görüyor. Zincir üstü veriler fiyat hakkında gördüğümüzden farklı bir hikâye anlatıyor. Bu nedenle herhangi bir gelişme fiyatı iki yönde de etkileme potansiyeli taşıyor.Bu hafta BTC, SHIB ve altcoin fiyatlarını etkilemesi beklenen olayları derledik.


Spot fiyat 18.000 dolarlık hedefi tetikliyor
Olaysız hafta sonunun ardından Bitcoin, önemli ölçüde tasfiye gördü. Bu nedenle fiyat Temmuz başından bu yana en düşük haftalık kapanışı yaptı. 2.000 dolarlık bir haftalık kırmızı mum oluştu ve boğalar için sefil bir ağustos ayı kapanışı gerçekleşti. Bu, önceki haftanın ilk 3.000 dolarlık kaybının ardından gelmesi nedeniyle dikkat çekiyor. Aylık mumun tamamlanmasına günler kala, analistler arasındaki ruh hali kısa vadede gözle görülür şekilde iyimser değildi.

Risk Açıklaması: Kriptogezgini.com’da yer alan yazılar, analizler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptogezgini.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptogezgini.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptogezgini.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptogezgini.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptogezgini.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptogezgini.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptogezgini.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptogezgini.com’un haber içerikleri izinsiz alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.