Altkoinler

Altkoinler

Analist SHIB İçin Uyardı: Bu Rakamlara Düşebilir!

SHIB fiyatı, yaz başında tahmin edilen teknik verileri yansıtıyor. Piyasa koşulları devam ederse Shiba Inu için,


SHIB fiyatı, yaz başında tahmin edilen teknik verileri yansıtıyor. Piyasa koşulları devam ederse Shiba Inu için, 13 Temmuz’un en düşük seviyesi olan 0.00000970 doların kırılması muhtemel.

Shiba Inu fiyatı beklendiği gibi düşüyor
Shiba Inu (SHIB) fiyatı, yatırımcıların bilmesi gereken düşüş sinyalleri gösteriyor. Temmuz ayından bu yana meme coin, 0,00001700 dolara doğru yükseliş eğilimi gösteriyordu. Teknik göstergeler ve zincir içi metrikler, yükselişin ardından keskin bir geri dönüşün gerçekleşebileceğini öne sürüyordu. Bu nedenle tahminler, yatırımcıları hedef bölgenin yakınında kar gerçekleştirmeleri konusunda uyarıyordu.

12 Ağustos’ta Shiba Inu fiyatı, beklenen hedef bölgede %35’lik bir artışa tanık oldu. Bir günlük artış meydana geldiğinden beri, SHIB fiyatı serbest bir şekilde düşüş yaşadı. Ayrıca yatırımcıları, kâr alma fırsatına geç kalmış olabilecekleri konusunda harekete geçirdi. Böylece trader’lar, Shiba Inu fiyatının kâr elde etmek için ikinci bir şans verip vermeyeceğini sorgulamasına neden oldu.

SHIB bu rakamlara düşüş yaşayabilir
Shiba Inu şu anda, yükseliş hedef bölgesinden %30 daha düşük olan 0.00001232 dolarda işlem görüyor. Boğa yükselişinin tepesine yakın Hacim Profili göstergesi ve ideal alıcı seviyesinin üzerinde yeterli yastıklama alanına sahip Göreceli Güç Endeksi, SHIB fiyatının düşmeye devam edebileceğini gösteriyor. Ek olarak Eylül ayı, dört yıldır Kripto para birimleri için düşüş ayı oldu. Ek olarak, Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere birçok analist, Bitcoin için Eylül’de düşüş beklentilerini paylaştı bile. Bu nedenle meme coin için daha aşağı seviyelere düşüş oldukça muhtemel

Analistlerin bakış açısına göre SHIB için belirlenen fiyat düşüşü 0.00000970 dolara kadar devam edecek. 13 Temmuz’un düşüğü olan 0.00000970 doları gösteren aşağı yönlü tezin geçersiz kılınması, 0.00001700 dolarlık bir kırılma ve kapanış mumu olacak. Boğalar bu seviyeyi aşabilirse, mevcut Shiba Inu fiyatından %100 artış mümkün. Bu noktada meme token, 0,0005400 dolara kadar yükselecektir.

dolara kadar yükselecektir.

Risk Açıklaması: Kriptogezgini.com’da yer alan yazılar, analizler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptogezgini.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptogezgini.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptogezgini.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptogezgini.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptogezgini.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptogezgini.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptogezgini.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptogezgini.com’un haber içerikleri izinsiz alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.