Altkoinler

Altkoinler

SHIB, DOGE Değil: Bu Meme Coin Fiyatını Üçe Katladı!

Yeni bir meme coin olan Dogechain’i (DC) çevreleyen büyük tartışmalara rağmen, kripto para biriminin değeri fırladı....

Yeni bir meme coin olan Dogechain’i (DC) çevreleyen büyük tartışmalara rağmen, kripto para biriminin değeri fırladı. Lansmanından dört gün sonra, yeni meme coin’in, değeri, yüzde 200’ün üzerinde arttı. CoinMarketCap verilerine göre dün, kripto para birimi tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,003992 dolara ulaştı. DC coin’i 0,0009 dolar civarında işlem görmeye başlamıştı. Birkaç gün içinde 0,003992 dolara kadar çıktı. İşte detaylar…

Yeni meme coin neden yükseldi?
Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi diğer meme paralarının büyük rallisini kaçıran yatırımcılar, DC’ye sarıldı. Çünkü meme coin çılgınlığına baştan katılmak için bir fırsat olarak gördüler. Dogechain’in devasa rallisi, popüler kripto para borsası KuCoin’in platformunda DC’yi listeleyeceğini açıklamasının ardından geldi. KuCoin, kripto para biriminin DC/USDT ticaret çifti altında piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ticaretin resmi olarak 27 Ağustos 2022’de başlayacağını kaydetti. Borsa ayrıca kullanıcıları için 15 milyon Dogechain tokenının yer aldığı bir airdropunu duyurdu.
Benzer bir şekilde, bir başka önde gelen borsa MEXC Global de ticaret için Dogechain’i listeledi. Dogechain’in listelenmesi, kripto para birimi fiyatını 0,003992 dolarlık bir ATH’ye fırlattı. DC’nin fiyatı 0,003725 dolara gerilemiş olsa da, kripto para birimine yönelik coşku hala artıyor. Dogechain yayına girdiğinden beri kendi adil tartışma payına sahip olduğunu belirtmekte fayda var. ZachXBT’ye göre, 20 milyon birim DC, tokenin dağıtıcısına bağlı bir kripto para cüzdanına gönderildi. Popüler kripto para araştırmacısı, cüzdanın fonları aldıktan hemen sonra tokenları yatırımcılara transfer etmeye başladığını da kaydetti.

Dogecoin kurucusu, 14 milyon dolarlık teklifi reddetti
Ayrıca Dogecoin’in kurucusu Billy Marcus’a, DC’yi tanıtması için 14 milyon dolar teklif edildiği öne sürüldü. Ancak Marcus, yalnızca Dogecoin projesine bağlı olduğu için teklifi geri çevirdi. VEE isimli bir kullanıcı, aşağıdaki ifadeleri kullandı:
 

Risk Açıklaması: Kriptogezgini.com’da yer alan yazılar, analizler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptogezgini.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptogezgini.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptogezgini.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptogezgini.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptogezgini.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptogezgini.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptogezgini.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptogezgini.com’un haber içerikleri izinsiz alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.