Borsalar

Borsalar

SushiSwap’in Kontrolünü Eline Alan FTX CEO’su, Platformla İlgili Planlarını Açıkladı

Yakın zamanda SushiSwap protokolünün kontrolünü ele alan FTX CEO’su, projenin token tedarikini ...


Yakın zamanda SushiSwap protokolünün kontrolünü ele alan FTX CEO’su, projenin token tedarikini ve ücretini azaltmasına; belki de Serum üzerinde bir kopya oluşturması gerektiğine inanıyor.

Popüler SushiSwap protokolünün kontrolünü aldıktan birkaç gün sonra FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, platformun geleceğiyle ilgili kişisel fikirlerini açıkladı. CEO, çoklu imzalı cüzdan geçişini verimli bir şekilde gerçekleştirdikten sonra toplam arzın kademeli olarak azaltılması gerektiğine inanıyor.

SushiSwap’teki yönetim değişikliği
Söz konusu kontrol transferi, geçen hafta sonu SushiSwap’in Chef Nomi adıyla bilinen baş geliştiricisinin SUSHI token’larını milyonlarca Ethereum almasıyla başladı. Topluluk, geliştiriciyi klasik bir “exit scam” yaptığı gerekçesiyle kınadı.

Uzun bir Twitter tartışmasının ardından geliştirici, protokol üzerindeki kontrolü popüler kripto türevleri borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried’a devretmeye karar verdi.

Bankman-Fried ilk olarak yönetici kontrolünü çoklu-imzalı bir cüzdana aktaracağını belirtti. Bankman-Fried ilk olarak yönetici kontrolünü çoklu imzalı bir cüzdana aktaracağını belirtti. Merkezi olmayan ekosistemi korumak için dün bu konuyu oylamaya açtı. Oylamaya katılanların %98,41’i CEO’nun vizyonunu desteklediğini belirtti.

Bugün erken saatlerde Bankman-Fried, Sushi’nin “topluluk kontrolüne geçtiğini” doğruladı. Projenin nasıl devam edebileceğine dair önerilerini sundu ve kendisinin Chef Nomi olduğuna dair çıkan söylentileri yalanladı.

FTX CEO’su SushiSwap’in geleceğiyle ilgili görüşlerini sundu
Bankman-Fried’a göre proje, önceliklendirilmesi gereken üç ana zorlukla karşı karşıya. Bu zorluklar şunlar: “Geçişin başarılı olmasını sağlamak, çoklu ağ geçişinin gerçekleşmesini sağlamak ve geçiş boyunca kilitli toplam değerin olabildiğince fazla olması.”

Protokolde kilitlenen toplam değer (TVL), 1,3 milyar doları aşmış durumda.

Risk Açıklaması: Kriptogezgini.com’da yer alan yazılar, analizler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptogezgini.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptogezgini.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptogezgini.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptogezgini.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptogezgini.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptogezgini.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptogezgini.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptogezgini.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptogezgini.com’un haber içerikleri izinsiz alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.